Kungsberget, Järbo

Krokbrovägen 50

  • 4 rum
  • 78 + 2 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 3 495 000 kr

Påkostad fjällstuga med svårslaget ski in/ski out-läge!

På Kungshöjden #1 finner du denna påkostade fjällstuga från 2022 där man valt attraktiva tillval som parkettgolv, braskamin och ryggåstak. I den öppna planlösningen mellan Marbodalköket, matplatsen och vardagsrummet skapar dessa tillsammans en underbar atmosfär att vistas i tillsammans med vänner och familj. Här ges verkligen möjlighet att umgås med det större sällskapet. Stugan erbjuder åtta bäddar fördelade på tre sovrum där två av dem ger plats åt dubbelsäng och det tredje håller med två våningssängar. Två helkaklade badrum med wc och dusch där det ena är förberett för tvättmaskin och det andra har bastu för avkopplande stunder och afterski. Från vardagsrumsdelen nås via dubbla altandörrar dig egna uteplats.
Här vistas du 138 meter över havet med en underbar vy över Kungsbergets backar vilka du når med endast ett par korta steg eller stakningar fram till områdets egna lift vilket gör att det aldrig är långt till pulsen och spänningen i skidåkningens värld. Bättre Ski in / Ski out är svårt att hitta i Kungsberget.

Kungshöjden #1 har höga hyresintänkter tack vare dess uppskattade läge och höga standard. Redan nu finns bokade intänkter om ca 100 000 kr för närmast kommande veckor och för perioden 230501 till 240430 var intäkterna på 153 759 kr efter Kungsbergets avdrag. Här lämnar säljaren alla de inventarier och husgeråd som är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard.

Välkommen till ditt nya alpina paradis på Kungshöjden #1. Endast ca 2 timmar från Stockholm hittar du denna fjällstuga med naturskönt läge i Sveriges snabbast växande skidort. Kungsberget är inte bara ett vinterparadis - under sommarsäsongen förvandlas området till en oas för andra äventyrssökare. Med härliga mountainbikeleder och vandringsstigar som slingrar sig genom den natursköna omgivningen finns det alltid något nytt att utforska här.

Välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

  • Kontakta mäklaren för att boka din visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsberget, Järbo

Krokbrovägen 50

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.