Långbo, Holmsveden

Långbo 534

  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 695 000 kr

Nu har du chansen att förvärva ett charmigt vinterbonat fritidshus beläget i ett naturskönt område.

Ring eller maila för personlig visning!

Charmigt vinterbonat fritidshus beläget i ett naturskönt och populärt område. Fastigheten ligger endast en kort promenad från en vacker sjö, vilket ger möjlighet till bad och rekreation.

Fritidshuset, som har stått oanvänt de senaste fyra åren, är i behov av lite kärlek och omsorg. Det säljs i befintligt skick med en friskrivningsklausul, vilket innebär att köparen tar över ansvaret för eventuella dolda fel och brister. Trots att det inte har nyttjats på ett tag, har huset tidigare använts som ett året-runt-boende under viss tid. Detta gör det möjligt att återigen göra det till ett permanent hem för den som önskar.

Fastigheten är omgiven av en idyllisk natur och ligger i ett mycket eftertraktat fritidshusområde. Här har du nära till Långbobadet, en populär badplats med en långgrund sandstrand som är perfekt för barnfamiljer. Denna badplats erbjuder en underbar möjlighet att njuta av Storsjöns klara vatten under varma sommardagar.

Detta fritidshus är perfekt för den händige som vill sätta sin egen prägel på boendet. Med lite arbete och kreativitet kan huset förvandlas till en mysig tillflyktsort eller ett permanent hem, beroende på vad som passar bäst för dina behov och drömmar. Läget nära naturen och vattnet ger en fin möjlighet att njuta av en fridfull och avkopplande livsstil.

Välkommen hem till detta trivsamma fritidshus!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Långbo, Holmsveden

Långbo 534

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.