Tisarbaden, Hallsberg

Backavägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 44 + 13 kvm
  • Fritidshus

Sommarpärla i omtyckta Tisarbaden!

Vänd blickarna mot detta charmiga fritidshus!

Här kan man njuta av flertalet attraktiva attribut, såsom smakfulla renoveringar under 2022-2024, kommunalt vatten & avlopp samt tillhörande båtplats. Alltsammans beläget i idylliska Tisarbaden och med underbara förutsättningar för framtida somrar att längta efter.

Huvudstugan presenterar sig med det välkomnande trädäcket, som med generösa ytor sträcker sig runt husknuten och erbjuder uppskattade soltimmar hela dagen lång. Ett kliv innanför tröskeln möts man av det fint renoverade köket med stilfulla val och utföranden. Vardagsrummet har ett vackert trägolv och flödande ljusinsläpp. I anslutning till detta finns även öppen spis(eldningsförbud) och matrum med stora fönsterpartier.
Via lofttrappan tar vi oss upp på övervåningen och två fina allrum, som idag disponeras som sovrum.

Den lättskötta trädgårdstomten består av grönytor, odlingslådor och gott om möjligheter för gröna fingrar att sysselsätta sig från vår till höst. Det skyddade läget på baksidan erbjuder även en rofylld plats med naturens närvaro som präglar. Den fristående altanen skapar ytterligare sällskapsytor och en naturlig plats för umgänge och avkoppling.

I gästhuset finns ett mysigt sovrum, toalett och duschrum. Utöver detta finns på tomten en redskapsbod och ett utedass.

Här bor man med tillgång till en underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar! Endast ett par stenkast ner till tisarens strandlinje med badplats och båtbrygga. Boende medlemmar i samfälligheten har tillgång till en båtplats och fiskemöjligheter i del av Tisaren.

Mer om mäklarna