Sköldinge, Flen

Loviselundsvägen 12

REDO™ Besiktigad
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Fritidshus

Loviselundsvägen 12

Är detta din drömbostad?
Här erbjuds en ljus och mysig bostad med vacker natur i närheten. Här finns allt för en bekväm livsstil - carport, gästhus, uteplatser och stor tomt med oändliga möjligheter. Detta är perfekt för dig som söker ett permanent- eller semesterboende, med nära till badplatser!

Välkommen till detta naturnära och barnvänliga boende som är perfekt för både semester- och åretruntboende. Bostaden är beläget i en idyllisk miljö nära Valdemaren och Jämten där man finner härliga badplatser. Med en stor tomt och en gäststuga finns det gott om plats för familj och vänner att njuta av sommardagar och långa kvällar på den stora uteplatsen. Dessutom finns det en stor carport för bekväm parkering och förvaringsmöjligheter.

Bostaden är utrustad med ett fint Epoq kök, kaklat badrum och en kamin som bidrar med en mysig och varm atmosfär. På tomten är det även förberett för ett Attefalls hus om du önskar ännu mer utrymme. För den som älskar båtlivet finns en båtplats och möjlighet till kräftfiske och vanligt fiske.

Här kan du njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna, samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla nödvändigheter i Flen. Ta tillfället i akt och upptäck allt detta boende har att erbjuda och se vilket potential det finns.

Missa inte chansen att köpa detta semesterparadis, kontakta mig om du vill veta mer!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sköldinge, Flen

Loviselundsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.