Välkommen till Karl Paus väg 12!

Närsjö, Eskilstuna

Karl Paus väg 12

  • 2 rum
  • 35 + 35 kvm
  • Fritidshus
1 500 000 kr

Smultronställe med närhet till sjön

Varmt välkommen till det charmiga fritidshuset på Karl Paus Väg 12 i vackra Närsjö. Här finner ni en sommaridyll som är beläget nära Eskilstuna och Hjälmaren. I området finns egen mysig badplats med sandstrand, badbrygga och ett litet hopptorn för den våghalsige (ca 400 m från stugan). Den stora och ljusa entrén erbjuder gott om utrymme för förvaring med möjlighet att installera garderober, skoställ och klädhängare om så önskas. Här finns dessutom potential att enkelt dela av entrén till ett mysigt sovrum. Entrén är helt enkelt ett mångsidigt utrymme som kan anpassas helt efter dina unika behov. Köket är mycket rymligt med gott om arbetsutrymme som skapar bra funktionalitet tillsammans med moderna vitvaror och smarta förvaringslösningar så som öppna hyllor. Köket har ett snyggt golv med breda plankor som löper vidare till allrummet och väggarna i cement grå kalkfärg skapar en rustik och modern känsla. Det mysiga allrummet med ljusa väggar och öppen spis ger en hemtrevlig känsla. Den öppna spisen ger en extra mysfaktor till att spendera många kvällar framför en öppen eld.

Den stora inglasade altanen skapar ett stort extra rum som kommer väl till nytta för stora middagsbjudningar eller en regnig sommar/höstkväll för att enbart koppla av i en skyddad miljö. Uteplatsen med paviljong ger dig möjlighet till det mesta - från stora grillfester till avkopplande solnedgångar. Denna uteplats är en perfekt förlängning där du kan njuta av utomhuslivet med familj och vänner. Tomten med dess vidsträckta gräsytor, är perfekt för lek, avkoppling och sociala tillställningar. Förutom huvudbyggnaden finner vi även en rymlig röd gäststuga samt en separat grå byggnad som erbjuder både bastu, dusch och toalett med (separett system). Här finns även gott om plats för flera bilar att parkera.

I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas färdigt inom detta år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil).

Välkommen till ditt nya smultronställe!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

  • Välkommen till Karl Paus väg 12!
    Välkommen till Karl Paus väg 12!

Närsjö, Eskilstuna

Karl Paus väg 12

  • Välkommen till Karl Paus väg 12!
    Välkommen till Karl Paus väg 12!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.