Husby-Oppunda, Bettna

Vallbykvarnen 1

Såld
  • 9 rum
  • 215 + 200 kvm
  • Fritidshus

Mäktigt Ladhus/Gård på ca: 5 ha mark, stort gästhus, egen strand och bastu intill Långhalsen.

Passa på att förvärva ett av årets mest spännande objekt i marknaden! Vallbykvarnen 1 är en mångsidig fastighet som erbjuder en unik livsstil vid sjön Långhalsen. Med sitt mäktiga ladhus, egen strand och bastu, stort gästhus och många bekvämligheter samt låga driftskostnader är detta en drömegendom

Mäktigt Ladhus/Gård på ca: 5 ha, stort gästhus, egen strand och bastu intill Långhalsen .

Välkommen till Vallbykvarnen 1, en enastående fastighet belägen vid den vackra sjön Långhalsen. Denna imponerande och unika egendom erbjuder allt och lite till för den som söker ett extraordinärt boende med både komfort och naturskön miljö. Här får du chansen att njuta av livets goda, med generösa utrymmen, moderna bekvämligheter och underbara omgivningar.

Den stora huvudbyggnaden är ett mäktigt ladhus (ombyggd ladugård), som kombinerar traditionell charm med moderna inslag. Med sina rymliga ytor är huset perfekt för såväl vardagsliv som större tillställningar, eller kanske Bed & Breakfast?

Hela övre plan är en imponerande stor sal med rejäla bjälkar och öppet i nock, med utgång till inglasat uterum och veranda. Här förenas kök, matsal och vardagsrum, vilket skapar en social och trivsam atmosfär.
Genomgående modern standard med fullt utrustat kök och flera badrum för maximal bekvämlighet. Flera sovrum med totalt 16 bäddar, perfekt för den stora familjen eller för att ta emot många gäster.
En av fastighetens absoluta höjdpunkter är den egna stranden vid sjön Långhalsen. Här kan du njuta av bad och sol ostört. Efter en lång dag vid sjön kan du slappna av i den egna bastun som är belägen intill stranden för optimal komfort och avkoppling.

Förutom huvudbyggnaden finns ett stort gästhus som erbjuder ännu mer plats (5 fasta sovplatser), samt fullutrustat kök och badrum.
Egen beachvolleybollplan, perfekt för sportiga aktiviteter och roliga stunder med familj och vänner.

För den som behöver extra förvaringsutrymme eller planerar större tillställningar, erbjuder fastigheten en stor loge med mångsidig användning:

Passa på att förvärva ett av årets mest spännande objekt i marknaden! Vallbykvarnen 1 är en mångsidig fastighet som erbjuder en unik livsstil vid sjön Långhalsen. Med sitt mäktiga ladhus, egen strand och bastu, stort gästhus och många bekvämligheter samt låga driftskostnader är detta en drömegendom för den som värdesätter generösa ytor, naturens skönhet och hög livskvalitet. Denna fantastiska fastighet står redo att välkomna dig och dina nära och kära till en plats där minnen skapas och drömmar förverkligas.

Mer om mäklarna