Askim - Hult

Såld
  • 2 rum
  • 32 + 11 kvm
  • Fritidshus

CHARMIG STUGA i Askim-Hults härliga naturreservat Hultåsen, en underbar grönskande oas som få vet om. Med ett högt läge i en helt magisk miljö finner ni den här mysiga stugan. Inuti har ni ett allrum öppet mot kök, ett sovrum och utanför finns en altan. Ljus inredning med gott om ljusinflöde från flera fönster i olika väderstreck. Underbar utemiljö med flera möjliga uteplatser och fina planteringar.

Mysig kort promenad ner till både Askimsbadet och Marholmen och området har också bra kommunikationer med endast 15 minuters bussresa in till Göteborgs centrum. Det finns även Idrottshall och simhall på kort cykelavstånd.

Nya Hovås centrum på cykelavstånd. Nya Hovås är ett levande centrum med all service man kan tänka sig. Här finns ICA Kvantum, vårdcentral, BVC, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker.

I området har ni flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstränder, såsom Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. På anrika Hovås golfklubb har ni en 18-hålsbana och en välbesökt restaurang. För de häst- och ridintresserade finns både Billdals och Årekärrs Ridklubbar i närheten.

Mer om mäklarna