Ytterby

Nordtagsgatan 134

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 475 000 kr
Månadsavgift: 2 472 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Nybyggd 2a med huskänsla samt låg boendekostnad!

Med stort nöje presenterar vi nu denna smakfulla nyproducerade tvårummare i omtyckta Nordtag. Njut av välplanerad planlösning, tilltagen terrass samt påkostade tillval.

Här kliver du in i ett komplett boende med egen entré via den stora soldränkta terrassen. Du möts av smakfulla materialval och gott ljusinsläpp från fönster i väster. Här råder öppen planlösning och ger plats för både matplats och rymlig soffgrupp. Köket håller hög standard och är givetvis fullutrustat med ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys samt diskmaskin. I hela bostaden ligger ljus och tidlös ekparkett och färgsättningen är harmonisk och trivsam. Sovrummet är stort och erbjuder god plats för förvaring. Badrummet har bekostats med tillval i form av gedigna och stora kakelplattor. Här finns även kombimaskin för både tvätt-och tork. Terrassen vid entrén erbjuder gott om plats för hela sällskapet samt för grill eller utekök. Det isolerade förrådet är även ett perfekt komplement till bostadens förvaring. Parkering finns precis intill fastigheten. Utöver den låga avgiften har föreningen även lån med räntetak till 2028. Här bor du därav med låga kostnader samt i en ekonomiskt trygg förening.

I området finner du lekplats, förskola, grundskola samt trevlig natur. Här råder gång-och cykelavstånd till matbutik i Ytterby samt till tågstationen för resor till Göteborg, på bleka 19 minuter. Välkommen hem!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ytterby

Nordtagsgatan 134

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.