Svarte, Ystad

Schottisgatan 17A

Såld
  • 3 rum
  • 82,6 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad marklägenhet med härligt uterum och täppa

På lugnt läge finner vi denna trevliga marklägenhet med närhet till havet, tågstation, skola mm . Denna bostad erbjuder allt du behöver för ett trivsamt och praktiskt liv med härligt uterum, separat tvättstuga och både badrum och gästtoalett.

Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett inbjudande kök med utrymme för matplats. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor samt bra arbetsytor som gör matlagningen enkel. Stora fönsterpartier gör bostaden ljus och trevlig. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och har en utgång till det härliga uterummet som förlänger sommarsäsongen. Här kan du koppla av, läsa en bok eller umgås med vänner och familj oavsett väder.
För extra bekvämlighet finns både ett stort badrum och en separat gästtoalett. Två stora sovrum ger dig och din familj utrymme för avkoppling och vila.
En av de stora fördelarna med denna bostad är den egna tvättstugan, utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har även en separat ingång, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda.
Exteriört finner vi en lättskött och insynsskyddad trädgårdstäppa, perfekt för grillkvällar, social samvaro eller för att bara njuta av frisk luft. På bostadens framsida finns dessutom en stensatt uteplats där man kan sitta och avnjuta morgonkaffet.
Här har du en bostad för den som vill sätta sin egen prägel och renovera efter eget smak och tycke.

Mer om mäklarna