Populärt läge

Centrum, Ystad

Sankt Knuts torg 1B

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med hiss och balkong i populär förening

Välkommen till denna charmiga och välplanerade trerumslägenhet, belägen i ett av Ystads mest attraktiva områden, precis vid tågstationen. Här bor du i ett hem som kombinerar klassisk karaktär med modern funktionalitet, perfekt för dig som söker både bekvämlighet och stil.

På tredje våningen finner vi denna hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en vacker utsikt över stadens tak och även Mariakyrkan.
När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter och som smidigt leder vidare in i bostaden. Till vänster finner du det ljusa och funktionella köket, som erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för ett matbord. Här kan du enkelt laga mat och umgås med familj och vänner.
Det rymliga vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, har gott om plats för både en mysig soffgrupp och ett större matbord. Från vardagsrummet når du även lägenhetens härliga balkong som vetter mot en lugn innergård, en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en middag i kvällssolen och titta ut över takåsarna.
Lägenheten erbjuder två väl tilltagna sovrum, båda med utrymme för säng, skrivbord och förvaring. Från hallen når man det moderna badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, tvättmaskin och toalett.
Med sitt utmärkta läge vid tågstation har du enkel pendling till Malmö och Köpenhamn, samtidigt som du har gångavstånd till Ystads mysiga centrum med caféer, butiker och restauranger.
Perfekt boende för den som vill ha en ljus och trivsam lägenhet med ett utmärkt läge, ypperligt för dig som vill bo centralt i Ystad med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Mer om mäklarna