Berghusa, Ystad

Berghusagatan 24

Såld
  • 4 rum
  • 124 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med villakänsla på hörntomt!

Berghusagatan 24 erbjuder en välplanerad lägenhet med härlig villakänsla, på fin härlig hörntomt!

Här erbjuds en större lägenhet om fyra rum och kök. Från den egna ingången välkomnas du till en rymlig hall där gott om avhängningsmöjligheter finns. Till höger in i bostaden finns det fina köket som ligger i modern halvöppen planlösning mot det luftiga allrummet. Köket erbjuder generösa utrymmen för både matlagning och matplats.

Från köket når du även det luftiga allrummet där plats för både soffgrupp och matplats finns. Allrummet leder dig vidare till den mysiga balkongen i söderläge, en inbjudande plats att ta till vara på solens timmar större delar av dagen samtidigt som du kan njuta av morgonkaffet, eller varför inte en trevlig middag?

Väl tillbaka i hallen finns även ett av badrummen, till vänster från ingången, samt trappan som leder dig vidare till bostadens privatare del

Här erbjuds ytterligare tre fina sovrum och ytterligare ett badrum med badkar, wc och handfat. På detta plan finns också separat tvättstuga, förvaringsutrymmen och klädkammare. Från två av sovrummen finns utgång till den härliga trädgården i söderläge, en trevlig plats att kunna bjuda över vänner och familj på under årets varmare dagar.

Här bor du med närhet till förskola, skola, gym, matbutik och kollektivtrafik.

Välkommen att boka dig på visning!

Mer om mäklarna