Gamla Viken, Viken

Signes guda 6

Såld
  • 5 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt och arkitektritat boende i anrik by!

I Gamla Viken med sin pittoreska atmosfär och charmiga bebyggelse från tidigt 1600-tal kan vi nu presentera ett modernt boende upplåtet med bostadsrätt i prisbelönta och mycket populära BRF Tre Gudor.

I ett område omgivet av gamla korsvirkeshus från flera hundra år tillbaka i tiden fick danska arkitekter år 2001 möjligheten att skapa en modern och exklusiv boendemiljö, tydligt inspirerat av dansk design och minimalistisk karaktär. Här kombineras med andra ord ett modernt bostadsområde och en gammal by med en spännande historia på ett närmast magiskt sätt.

Stilrent, stramt och minimalistiskt är något som återkommande kännetecknar bostaden och dess danska design. Med en minst sagt särpräglad och spännande fönstersättning i kombination med varierande takhöjd skapas ett magiskt ljusinsläpp som framhäver känslan av ljus och rymd på bästa sätt. Genomgående för nästan hela bostaden är det läckra trägolvet som både blivit lutat och såpat. Bostaden fördelar sin ytterst välplanerade yta över totalt 3 möjliga sovrum, kök, badrum, matsal och ett stort vardagsrum.

Förutom trevliga ytor invändigt erbjuds också en mysig trädgård i sydvästläge som bjuder på sol nästan hela dagen. Trägården är även den arkitektritad och framtagen för att vara vacker hela året om och inte bara den varmare delen av året. Den stenlagda delen av trädgården gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak.

Precis utanför bostadens ingång ligger den egna carporten som ingår i avgiften, här finns dessutom möjlighet att installera en laddbox för elbil. I anslutning till carporten finns även ett förråd som hör till bostadsrätten.

Beläget på ett fantastiskt läge nära allt som gör Gamla Viken så attraktivt har du promenadavstånd till Vikens badplatser, småbåtshamnen, restauranger, caféer, livsmedelsbutik och postombud. Området erbjuder även utmärkta möjligheter för bland annat segling och golf. Dessutom finns det smidiga kommunikationer till både Höganäs och Helsingborg.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna