Vendelsö

Esplanaden 78

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa som blivit en trea

I ett mysigt och bilfritt radhusområde med en lummig lekplats utanför dörren finner vi denna trivsamma bostad.
En trappa upp med egen ingång och en stor balkong på baksidan gör tillvaron enkel. En lägenhet för dig som vill ha ett lugnt läge utan granne ovanför din bostad och med en balkong i perfekt solläge.

Tack vare sin flyttbara vägg mellan sovrum och klädkammare upplevs lägenheten som en trea, rymlig och med en riktigt bra planlösning. Stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt kök med gott om förvaring bakom ekluckor samt modern maskinell utrustning. Köket har matplats för 5-6 personer och har ett fint ljusinsläpp från fönster. Sovrum som rymmer både säng och förvaring. Stor klädkammare/ kontor där man får plats med en dubbelsäng om man vill. Hall med plats för både avhängning och förvaring, en tvättstuga vid entrén samt ett rymligt badrum med badkar.

Mycket bra läge i stabil förening i lugna Vendelsö. Även närhet till busshållplats med bussar både mot Stockholm City, Gullmarsplan och Tyresö. Lugnt och lummigt område.
Föreningen har en lokal man kan hyra och i området finns både skola, förskola och vårdcentral. Fina löparspår i skogarna intill området också!

Välkommen att kontakta mäklaren om du önskar en förhandsvisning!

Mer om mäklarna