Svampstigen, Utsikten, Storhogna, Vemdalen

Svampstigen 9B

  • 7 rum
  • 110 + 19,8 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 3 700 000 kr
Månadsavgift: 6 078 kr/mån

Skidälskarens dröm - Ski in/Ski out parhus i Vemdalen

Unna dig den ultimata fjällupplevelsen i denna nybyggda parhusbostad med direkttillgång till skidbacken. Stora fönster ger en fantastisk utsikt och generösa ytor skapar plats för hela familjen. Skidåkning och naturupplevelser väntar utanför dörren! Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till ditt drömboende vid skidbacken i BRF Utsikten Vemdalen! Denna fantastiska bostad har verkligen allt du kan önska dig och mer därtill. Med sitt perfekta läge precis vid skidbacken kan du njuta av ski in/ski out direkt från ytterdörren. Och inte nog med det - längdspåren finns precis utanför dörren på det övre planet!

Bostaden säljs möblerad och utrustad med husgeråd etc, helt klar att flytta in i!

Bostaden är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa ytor och höga tak får du en känsla av rymd och frihet. Här kan hela familjen samlas för gemenskap och avkoppling samtidigt som det finns gott om utrymme för egentid. Med sina 120 kvm och 10 bäddar finns det gott om plats för alla.

Interiören är harmonisk och inbjudande, med en modern fjällstuga-känsla som genomsyrar varje rum. Stora fönsterpartier ger dig fantastiska vyer över fjället och skapar en känsla av att vara mitt i naturen. Det öppna köket från Storsjökök och den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagar framför brasan, medan du njuter av panoramautsikten.

Bostaden erbjuder också två badrum i stilren design, varav det ena har en härlig bastu där du kan koppla av efter en dag i backen. Och med fjällivet utanför dörren finns det oändliga möjligheter till äventyr och aktiviteter för hela familjen.

Beläget i charmiga Storhogna, ett av Vemdalens mest eftertraktade områden, har du också närhet till allt du behöver för en perfekt fjällsemester. Här hittar du restauranger, spa, hotell, butiker och mycket mer.

Tveka inte att kontakta mäklaren för en visning av denna drömbostad vid skidbacken i Vemdalen. Välkommen till ett liv fullt av äventyr och naturnära upplevelser!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Svampstigen, Utsikten, Storhogna, Vemdalen

Svampstigen 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.