Sångbäcksvallen, Vemdalen

Harrströmsvägen 13A

  • 4 rum
  • 73,3 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 987 kr/mån

Nybyggd fjällägenhet med oslagbar utsikt

Välkommen till anrika Sångbäcksvallen! Nybyggd lägenhet med utsikt över fjällvärlden, nära skidspår och skoterleder. Perfekt för fjällälskaren! Möbler ingår. Anmäl dig till visning på plats via hemsidan.

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i anrika Sångbäcksvallen, omgiven av fjällen och med en underbar utsikt. Här kan du verkligen njuta av det bästa av fjällvärlden, med skidåkning och skoterturer direkt utanför dörren.
I stugans direkta närhet går det att plocka blåbär, lingon och hjortron. Naturen känns väldigt nära med renar, rävar och harar som strövar omkring i området.

Oavsett om du föredrar längdspåren som sträcker sig ända bort till Björnrike eller att åka utför i Klövsjöfjäll och Storhogna, finns det något för alla.

Denna lägenhet erbjuder ett bekvämt och enkelt ägande utan krångel eller måsten. Den är belägen i ett nytt område som färdigställdes 2018, vilket innebär minimalt underhåll och mer tid för att verkligen koppla av och njuta av naturen. Dessutom har du en privat oas utan insyn, där du kan njuta av den magnifika utsikten över fjällvärlden.

Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för att bjuda in vänner och släkt. Den öppna planlösningen mellan köket och storstugan inbjuder till gemenskap och umgänge. Efter en dag full av äventyr kan du koppla av framför en värmande brasa i kaminen eller på altanen med panoramautsikt över fjällen.

Det bästa av allt är att möblerna redan finns på plats och de flesta följer med i köpet, vilket gör att du kan flytta in direkt och börja njuta av din nya tillvaro här i Sångbäcksvallen.

Missa inte chansen att uppleva denna drömliknande miljö ? anmäl dig till visning på plats via hemsidan idag.

Välkommen hem till Sångbäcksvallen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Sångbäcksvallen, Vemdalen

Harrströmsvägen 13A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.