Björnrike, Vemdalen

Blästervallsvägen 42J

Såld
  • 4 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till ski in / ski out med magisk utsikt!

Välkommen till en helt nybyggd bostad på översta våningen i BRF Björnvallen 1 med magisk utsikt mot Sonfjället. Bostaden ligger i bekvämt ski in / ski out läge vid Blästervallen med Grizzly express inom glidavstånd. På gångavstånd finns två restauranger och Skistars concept store med skiduthyrning och liftkortsförsäljning.

Bostaden är modern med fin fjällkänsla. Fullt utrustad med allt du behöver för en bra fjällvistelse; stort allrum i öppen planlösning med köket, Conturakamin på rätt plats, tre sovrum med 6 sovplatser, balkong i söderläge samt en härlig bastu. Köket kommer från Ballingslöv och är fullt utrustat.
Uppvärmning sker genom central bergvärmeanläggning och ingår i månadsavgiften.

Entrén är via en utanpåliggande trappa och bro.
Eget skidförråd finns direkt utanför dörren, du har också egen p-plats med motorvärmare.

Bostaden är möblerad och utrustad med husgeråd samt täcken och kuddar, även prydnadskuddar och plädar. Möbler och inventarier är helt nya och har aldrig använts. Detta följer med i köpet för 100 000 kr.

Tillträde kan ske ASAP dvs möjligt att fira ju i ditt nya fjällboende, bara att packa skidor och åka till fjälls! Utsikten väntar på att avnjutas, kaminen på att eldas i, bastun på att bastas i, skidbackarna är snart färdigpreparerade och väntar på att åkas i, vintern kan komma, Välkommen!

Mer om mäklarna