Vemdalen

Merakvägen 20B

  • 5 rum
  • 90 + 20 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 3 875 000 kr
Månadsavgift: 4 213 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ski in ski out-läge och fantastisk utsikt i Storhogna

Parhusbostad i ski in ski out-läge på Solbacken i Storhogna. Fantastisk fjällutsikt, alpin- och längdskidåkning i närheten. Smakfullt inredd med upp till 10 sovplatser. Välkommen till ditt fjällparadis!

Välkommen till Merakvägen 20B i BRF Solbacken Lodge, en parhusbostad byggd så sent som 2021 belägen i ski in ski out-läge via anslutningsspår högst upp på Solbacken i Storhogna. Med en fantastisk utsikt över fjällen och skidbackarna kan du njuta av den friska fjälluften under vintersäsongen. Här får du verkligen en genuin fjällkänsla.

Bostaden är smakfullt inredd och anpassad med platsbyggd förvaring och vacker ljussättning. Med upp till tio bekväma sovplatser är det perfekt för stora sällskap. Inga våningssängar här, bara ordentliga sängar för bästa komfort. Möblerna och inventarierna i bostaden kan dessutom köpas med till ett bra pris.

Den härligt luftiga storstugan i öppen planlösning är perfekt för sociala sammankomster och har gott om plats för hela familjen. De tre sovrummen rymmer totalt åtta sovplatser, men det finns möjlighet att sova fler i tv-hörnan på övervåningen vid behov. Panoramafönstren ger en fantastisk utsikt att njuta av från middagsbordet. De yngre i familjen kan roa sig i det mindre allrummet på övervåningen, medan de vuxna kan koppla av i stugans soffhörna efter en dag fylld av fjälläventyr.

För den aktive finns det gott om möjligheter både på vintern och sommaren. Från bostadsrätten tar du dig bekvämt till både alpin skidåkning och längdskidspår. Och när snön smälter bort inbjuder området till vandringar, bärplockning, cykling, fiske och golf. Det finns något för alla här.

Till bostaden hör även ett låsbart skidförråd, så du kan tryggt förvara dina skidor. Dessutom finns det möjlighet att bygga komplementsbyggnader på upp till 60 kvm, som skotergarage, skidbod eller garage. Allt i samråd med bostadsrättsföreningen.

Välkommen hem till Solbacken och upplev allt det här själv!

Boka visning

  • Välkommen på visning, anmäl dig via annonsen!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Vemdalen

Merakvägen 20B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.