Ruddalen, Västra Frölunda

Saxofongatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad tvåa med balkong!

Snart har du möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad tvåa på Saxofongatan 3! Denna ljusa lägenhet har en äldre standard, men erbjuder stor potential för den som vill sätta sin egen prägel! Här bor man i ett lugnt och avskilt läge med närhet till natur, grönområden och spårvagnshållplats!

Bostaden har en välkomnande och genomtänkt planlösning med generösa ytor och ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat och har direkt utgång till en solig, inglasad balkong - en idealisk plats för avkoppling. Den rymliga hallen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det mysiga sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng. Köket är både praktiskt och ljust, med rikligt med arbetsytor och förvaring. Badrummet är helkaklat, fräscht och håller en hög standard efter en tidigare stamrenovering utförd av föreningen. Riksbyggen BRF Göteborgshus 17 är en stor och trygg förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad!

Detta är en bostad som kombinerar funktionalitet med möjligheten att skapa ett personligt och ombonat hem. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också med cykelavstånd till härliga badplatser.

Mer om mäklarna