Önnered, Västra Frölunda

Önneredsvägen 113

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelläge - nyrenoverat - uterum och altan!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Önneredsvägen 113, ett exklusivt 55+ boende som ger dig komfort och bekvämlighet i en vacker miljö!

Belägen i ett eftertraktat gavelläge har denna nyrenoverade bostad blivit noggrant omhändertagen med fina materialval och moderna detaljer. Med sina generösa 80 kvm och enplansutformning bjuder denna ljusa och välplanerade lägenhet in till ett bekvämt och avkopplande boende. Köket är praktiskt utformat och erbjuder gott om förvaring och arbetsyta, komplett med ljusa och stilrena skåp. Det nyrenoverade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter såsom golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och praktisk vardag. Det stora och inbjudande vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet och en härlig altan som ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus. De två omsorgsfullt planerade sovrummen erbjuder en bekväm och avkopplande atmosfär.

Denna lägenhet representerar det bästa av vuxenboende med dess bekvämlighet, stil och kvalitet. Önneredsvägen 113 blir inte bara en bostad, utan ett varmt och inbjudande hem där du kan njuta av dina bästa år med lugn och harmoni.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna