Järnbrott, Västra Frölunda

Antenngatan 21B

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad trea med stor altan i soligt läge!

Snart till salu!

Välkommen till Antenngatan 21B, en ljus och optimal trerumslägenhet med en fantastisk altan i bästa solläge! Här kan du njuta av solen från morgon till kväll, med gott om plats för både loungegrupp, grill och matbord - perfekt för avkoppling och sociala tillställningar.

Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp större delen av dagen, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Planlösningen är mycket välplanerad med ett stort och ljust vardagsrum som erbjuder plats för soffa, tv-möbel och andra möblemang. Master bedroom, med sina eleganta dubbeldörrar, är rofyllt och har gott om förvaring i form av garderober. Det andra sovrummet är mysigt och kan anpassas efter behov, vare sig det blir ett barnrum, kontor eller hobbyrum. Det stilrena köket har gott om förvaringsutrymme, bra arbetsytor och en matplats som rymmer 4-6 personer. Badrummet är utrustat med badkar, wc, kommod med handfat, möjlighet till tvättmaskin samt ett extra fönster som släpper in naturligt ljus.

Denna bostad är perfekt för dig som söker radhuskänsla men ändå vill ha bekvämligheten av en lägenhet. Välkommen med din intresseanmälan!

Antenngatan är ett trivsamt område som kombinerar närheten till naturen med stadens bekvämligheter. Området erbjuder grönskande omgivningar och lugna gator, perfekt för avkopplande promenader. Här finns också bra kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till centrala Göteborg. I närheten hittar du även flera skolor, förskolor och lokala butiker, vilket gör det till ett praktiskt och familjevänligt område. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Mer om mäklarna