Högsbo/Kaverös, Västra Frölunda

Skogsmilsgatan 27

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 5 858 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och rymlig 3:a med fantastisk utsikt!

Välkommen till en ljus och välplanerad trea med ett enastående läge och magisk utsikt! Från den mysiga balkongen i sydväst läge kan ni njuta av en fantastiskt utsikt över större delen av Västra Göteborg. Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier och även här kan ni njuta av den fina utsikten. Här erbjuds en optimal planlösning med väl tilltaget master bedroom och gästrum/kontor. Stor klädkammare i anslutning till hallen. Ljust och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2005. Här bor ni i en välskött och stabil bostadsrättsförening med närhet till både hav, natur och kommunikation. Välkommen på visning!

Brf Lavetten är en attraktiv och stabil förening med mycket god ekonomi. Här bor du i ett tryggt, lugnt och familjevänligt område med 2 minuter till spårvagnshållplatsen. Gång- och cykelavstånd till Slottsskogen och Linnéstadens restauranger och kaféer. Det är även nära till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som till Frölunda Torg och Axel Dahlströms Torg. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren 073 516 12 06.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högsbo/Kaverös, Västra Frölunda

Skogsmilsgatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.