Frölunda, Västra Frölunda

Trumpetgatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor tvåa med radhuskänsla och inglasad balkong i västläge!

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostad på Trumpetgatan 8, byggd 2019, med genomgående hög standard. Här väntar ett modernt och bekvämt liv med allt du kan önska dig. Den öppna planlösningen och den generösa takhöjden skapar en ljus och luftig atmosfär. Stora fönsterpartier ger ett otroligt ljusinsläpp och en känsla av rymd.

Den inglasade balkongen på cirka 20 kvm i västerläge är en sann pärla. Här kan du njuta av sol och ljumma sommarkvällar, möblera med både loungegrupp och matgrupp, och skapa din egen oas av lugn och trivsel. Köket från Vedum är både modernt och funktionellt, perfekt för både vardag och fest. Det stilrena badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Det rymliga sovrummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör att du alltid kan ha ett prydligt och organiserat hem. Parkeringsplats med framdragen el, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig som har elbil eller bara vill slippa skrapa rutor på vintermorgnar.

Här bor du med naturen som närmsta granne samtidigt som Frölunda Torg bara är en kort promenad bort, där du har tillgång till shopping och utmärkta kommunikationer. Dessutom finns fina badstränder i närheten, perfekt för sommarens alla härliga dagar. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet ? en perfekt kombination av modern bekvämlighet, stil och ett oslagbart läge. Välkommen till ditt nya hem på Trumpetgatan 8!

Områdes beskrivning:

Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På kort avstånd når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Mer om mäklarna