Västra Frölunda

Ängkärrsgången 6

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem!

Välkommen till Ängkärrsgången 6-en charmig och ljus 3-rumslägenhet om 81 kvm, belägen en trappa upp i det eftertraktade och natursköna Påvelund. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem, perfekt för den händige som vill sätta sin egen prägel.

Lägenheten har en smart genomgångsplanlösning som låter ljuset flöda fritt genom rummen, vilket skapar en härligt luftig och öppen känsla. Det generösa vardagsrummet har gott om plats för både umgänge och avkoppling, medan den rymliga walk-in-closeten erbjuder praktisk och stilren förvaring.
Utöver detta finns ytterligare förvaringsmöjligheter i det stora tillhörande lägenhetsförrådet. Lägenheten är en av 57 i den välrenommerade bostadsrättsföreningen Bryggdäcket, som ligger precis intill Påvelund centrum. Här har du nära till all service du behöver, samtidigt som du kan njuta av närheten till naturen, havet och smidiga kommunikationer in till Göteborgs citykärna.

Detta är ett hem för dig som värdesätter möjligheten att skapa något unikt i en trivsam och lugn miljö. Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på Ängkärrsgången 6!

Påvelund och Brf Bryggdäcket erbjuder ett charmigt och barnvänligt boende i hjärtat av omtyckta Påvelund, omgivet av grönområden och trivsamma villakvarter. Här finns närhet till skolor, dagis, mataffärer och goda kommunikationer in till Göteborgs centrum.

För den som uppskattar västkustens havspärlor ligger salta bad och segling aldrig långt bort, med småbåtshamnar, caféer och restauranger precis vid havet. Vid Saltholmen trafikerar Styrsöbolaget båtarna ut till idyllen i den södra skärgården på bl.a. Brännö, Asperö, Köpstadsö, Styrsö, Donsö, Vargö och till sist Vrångö längst söderut. Alla mycket populära och välbesökta under sommarperioden.

Omgivningarna bjuder på fina promenadstråk och cykelavstånd till city, med bra spårvagns- och bussförbindelser.

Mer om mäklarna