Västra Frölunda

Beryllgatan 16

  • 4 rum
  • 80,1 kvm
  • Bostadsrätt
2 395 000 kr
Månadsavgift: 5 798 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor trea omgjord till fyra med balkong i sydvästläge!

Välkommen till denna eleganta och välplanerade bostad, ursprungligen en rymlig trea på 80 kvm, som nu har förvandlats till en smart fyrarumslägenhet för att maximera funktion och utrymme. Du har så klart möjlighet att enkelt återställa lägenheten till en trea om så önskas.

Vid entrén möts du av en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter och stora garderober. Härifrån når du det helkaklade badrummet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Köket har smart avdelats, där bortre delen har omvandlats till ett mindre sovrum med utsikt mot innergården. Detta rum är perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor och nås smidigt från det luftiga vardagsrummet. Härifrån har du dessutom direkt tillgång till den soliga balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällssolen med utsikt över det lugna området.

Vardagsrummet, som är bostadens hjärta, erbjuder gott om utrymme för både soffgrupp och matplats, vilket gör det till en perfekt samlingsplats för familj och vänner. De stora fönsterpartierna släpper in ett fantastiskt ljus. Från vardagsrummet når du även det tredje stora sovrummet.

Denna bostad erbjuder inte bara stil och elegans, utan också en funktionalitet som kan anpassas efter dina behov. Med sitt eftertraktade läge och genomtänkta planlösning är detta ett hem som har allt. Välkommen att upptäcka din nya bostad!

Värme, kallvatten och kabel-tv ingår i avgiften, liksom en p-plats i ett av områdets eftertraktade inomhusgarage.

Området erbjuder mysiga, gröna innergårdar med lekplatser och fina planteringar. Skolor och förskolor finns i närheten, och det tar bara några minuter till busshållplatsen ? med endast 12 minuters resa till city. Cykelavstånd till flera fina badplatser och båthamnar gör detta till ett optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg, som nås på cirka en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med över 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren, 079-302 53 00

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Frölunda

Beryllgatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.