Västra Frölunda

Halvtumsgatan 8

REDO™
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa med stor Uteplats!

Välkommen till Halvtumsgatan, där vi nu har nöjet att presentera denna fantastiska tvåa med en bra planlösning och utmärkta bekvämligheter. Denna bostad erbjuder en unik kombination av rymlighet och funktionalitet, perfekt för dig som värdesätter både inomhus- och utomhusliv.

Stig in i det generösa vardagsrummet som bjuder på massor av ljusinsläpp och en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den idealiska platsen för både avkoppling och sociala tillställningar.

Stig ut på den stora uteplatsen. Denna härliga yta erbjuder oändliga möjligheter för allt från grillkvällar med vänner till lugna morgonkaffestunder i solen. Uteplatsen blir snabbt din favoritplats att spendera tid på, oavsett årstid.

Beläget på Halvtumsgatan, har du nära till allt som staden har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger, och caféer inom bekvämt gångavstånd, samt utmärkta kommunikationer.
Från Halvtumsgatan tar du dig snabbt till City (10 min till Linnéplatsen), havet, Änggårdsbergen, Ruddalen, Sisjön och Frölunda Torg! Med kollektivtrafik når du lätt både buss (1 min) och spårvagnshållplats (5 min).

Missa inte chansen att förvärva denna pärla, Välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Frölunda

Halvtumsgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.