Västra Frölunda

Beryllgatan 6

REDO™
  • 1 rum
  • 53,1 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren och modern 1,5 med balkong!

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiskt stilfulla och välplanerade 1,5 om 53 kvm, belägen på andra våningen på Beryllgatan 6! Här erbjuds moderna och smakfulla färg- och materialval som maximerar både funktionalitet och trivsel. De stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljusflöde och skapar en inbjudande atmosfär.

Det luftiga vardagsrummet är hemmets centrum och en naturlig samlingsplats, med gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Härifrån når du även den mysiga sovplatsen som både har plats för en större säng samt garderober. Ytterligare förvaring erbjuds i form av en rymlig klädkammare. Bostaden har ett stilfullt kök med all nödvändig utrustning och goda arbetsytor. Det helkaklade badrummet renoverades vid stambytet 2011 och är utrustat med golvvärme och en kombinerad tvätt-/torkmaskin, vilket gör vardagslivet både smidigt och bekvämt. Den trivsamma balkongen erbjuder en vy mot den lugna och mysiga innergården. Välkommen till ett hem som kombinerar stil och praktiska lösningar, redo för dig att flytta in!

- I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV samt parkeringsplats.

På området finns trevliga gröna innergårdar med lekplatser och vackra blomsterarrangemang. Det finns skolor och förskolor i närheten, och det tar bara några minuter att gå till närmaste busshållplats. Resan in till city tar endast 12 minuter med kollektivtrafik. Det är även lätt att cykla till flera fina badplatser och båthamnar i närheten. Området har ett optimalt läge mellan stad och hav. Frölunda Torg, med över 200 butiker och alla tänkbara bekvämligheter, ligger bara en kort promenad bort.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren om du vill veta mer om bostaden!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Frölunda

Beryllgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.