Vasastaden, Västerås

Floragatan 15A

Såld
  • 2 rum
  • 111 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv sekelskifteslägenhet i hjärtat av Västerås

En chans du inte vill missa! Välkommen till denna totalrenoverade sekelskifteslägenhet om 111 kvm, belägen i en vacker byggnad från 1905. Med en imponerande takhöjd om 3,30 m, genomgående fiskbensparkett och fantastiska originaldetaljer som fungerande öppen spis, höga socklar, stora fönster och speglade dubbeldörrar, är detta ett boende som verkligen sticker ut.

Lägenheten har ett stort, nyrenoverat kök med köksö, inbyggd vinkyl och köksskåp som sträcker sig nästan hela vägen upp till taket - perfekt för den matlagningsintresserade! Det rymliga vardagsrummet har utgång till balkongen, och kan enkelt delas av för att skapa ett extra sovrum om så önskas (se alternativ planritning). Sovrummet är praktiskt utformat med gott om plats för säng och förvaring. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har tvättmaskin smidigt gömt i ett av skåpen. Den stora inre hallen knyter samman alla rum och här slipper man trängas, pricken över i:et har du generös förvaring i en klädkammare i lägenheten samt ett stort förråd.

Här bor du på en av Västerås bästa adresser, med närhet till både stadens puls och natursköna grönområden. Västerås City och centralen ligger bara några minuter bort - perfekt för dig som söker ett centralt men rofyllt boende.

Mer om mäklarna