Stohagen, Västerås

Djuphamnsvägen 12A

  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 102 kr/mån

Ljus och modern markplanslägenhet med stor uteplats - ett boende utöver det vanliga!

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet på Djuphamnsvägen 12A - en trerummare om 83 kvm som känns som ny!
Detta är ett hem för dig som söker både bekvämlighet och stil. Här bor du med behagliga färgval och materialval rakt igenom.

Här möts du av ett ljust och rymligt hem där varje detalj är genomtänkt. Köket är modernt och fräscht, med en praktisk matplats intill som bjuder in till mysiga middagar. Det stora vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge.
De två sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om utrymme för såväl vila som förvaring. Badrummet är helkaklat och fräscht, utrustat med tvättmöjligheter som underlättar vardagen.

Från vardagsrummet når du Lägenhetens absoluta pärla som är den stora uteplatsen - en oas som gör att boendet känns mer som ett radhus än en lägenhet. Här finns gott om plats för både en loungegrupp och en matplats, vilket gör det till den perfekta platsen för att njuta av soliga dagar, grilla med vänner eller bara koppla av i en lugn och grönskande miljö.

Här flyttar du in i ett hem som inte kräver några renoveringar på många år framöver, det är bara att packa upp och börja njuta!
Föreningen är stabil och som boende är du garanterad en parkeringsplats, vilket är ett stort plus. Läget är svårslaget, med närhet till Mälaren, Västerås City och Erikslund Shoppingcenter.

Detta är ett boende som verkligen måste upplevas på plats.
Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stohagen, Västerås

Djuphamnsvägen 12A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.