Råby, Västerås

Kungsfågelgatan 85

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Ditt drömboende på bottenplan med fantastisk uteplats och grönskande utsikt!

Nu har du chansen att förvärva denna underbara tvåa på bottenplan med gavelläge, perfekt för dig som söker ett renoverat hem med en fantastisk uteplats med inglasat uterum. Bostaden är belägen på bottenplan, vilket innebär att du slipper trappor och enkelt kan njuta av bekvämligheten i markplan.

Lägenheten har precis genomgått en renovering med nya ytskikt, nytt kök och sedan tidigare ett stamrenoverat badrum. Bostaden är därmed i väldigt fint skick. Den inbjudande hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och leder vidare till vardagsrummet och det nya stilrena köket i vitt, utrustat med goda förvaringslösningar och moderna vitvaror ? en fröjd för alla matlagnings intresserade. Vardagsrummet är ljust och rymligt med en rogivande utsikt över grönska. Genom sovrummet når du det fantastiska inglasade uterummet och den tillhörande uteplatsen. Då bostaden ligger på gaveln så får du en fantastisk utsikt mot grönska. Här kan du njuta av solen, ha trevliga grillkvällar eller bara koppla av i en lugn och fridfull miljö. Det renoverade badrummet är stilrent och stort, utrustat med tvättmaskin vilket gör vardagen ännu smidigare. P-plats och internet ingår i avgiften! En annan stor fördel med denna lägenhet är den låga månadsavgiften inkluderat internet tack vare en stabil och välskött förening. Denna bostad är belägen i en stor och stabil förening med utmärkt ekonomi och välskötta fastigheter. Upptäck lugnet i området, med livsmedelsaffär, vårdcentral och bekväm tillgång till kommunikationer bara ett stenkast bort. Erikslunds shoppingcenter ligger inom bekvämt bilavstånd och sätter pricken över i:et på din nya boendemiljö.

Denna lägenhet erbjuder inte bara ett förstklassigt och renoverat boende utan även en möjlighet att njuta av en uteplats med inglasat uterum i ett naturskönt och lugnt område. Missa inte chansen att förvärva ditt nya drömboende!
Kontakta mig redan idag för mer information!

Mer om mäklarna