Råby, Västerås

Bofinksvägen 35

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trerummare med renoverat kök och inglasad balkong!

Välkommen till denna fantastiska trerummare med egen tvättstuga, 84 kvm av modern och stilren bostadsyta.

Här har du ett ljust och renoverat kök där matlagningen blir en fröjd med gott om förvaring, moderna vitvaror, vita kulörer och stilrent kakel ovan bänkyta. Bänkytan är generös och ger gott om plats för matlagning, samtidigt som du kan njuta av din måltid vid fönsterna där det finns gott om plats för en stor matgrupp. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda erbjuder stora ytor och möjligheten att anpassa efter din livsstil. Det allra bästa med denna lägenhet är den härliga inglasade balkongen med sol från lunch till solnedgång, perfekt för lugna morgnar eller avkopplande kvällar med plats för loungemöbler. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med plats för en stor soffa och övriga möbler. En perfekt plats för umgänge och avkoppling. En extra bonus är den egna tvättstugan i bostaden, komplett med tvättmaskin samt gott om förvaringsutrymme. Badrummet är rymligt och inbjudande med badkar, wc, handfat och fönster. Två stora förråd varav det ena är ovanligt stort, ingår till bostaden.

Föreningen erbjuder tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelrum, vilket gör vardagen ännu smidigare. Dessutom finns ett extra stort förråd tillhörande lägenheten. Föreningen har mycket att erbjuda, inklusive möjlighet till övernattningslägenhet och föreningslokal. Parkering kostar endast 1200 kr/år och goda kommunikationer med buss inom gångavstånd gör vardagen smidig och flexibel.

Sammanfattningsvis är detta den perfekta bostaden för dig som söker det där lilla extra. Med en harmonisk kombination av modern design, smarta lösningar och närhet till både natur och stadens puls kommer du verkligen att trivas här.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna