Råby/Morkullan, Västerås

Morkullegatan 38

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ditt drömboende på bottenplan med fantastisk uteplats och grönskande utsikt!

Nu har du chansen att förvärva denna underbara tvåa på bottenplan, perfekt för dig som söker ett totalrenoverat hem med en exceptionell utomhusyta utan insyn. Bostaden är belägen på bottenplan, vilket innebär att du slipper trappor och enkelt kan njuta av bekvämligheten i markplan.

Lägenheten har genomgått en totalrenovering och är i absolut toppskick. Den inbjudande hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och leder vidare till vardagsrummet och det nya stilrena köket i vitt, utrustat med goda förvaringslösningar och moderna vitvaror ? en fröjd för alla matlagningsintresserade. Vardagsrummet är ljust och rymligt med en utgång till bostadens pärla ? den väl tilltagna altanen. Denna fantastiska uteplats sträcker sig runt hela lägenheten och ger dig en privat, insynsskyddad oas med utsikt mot grönska. Här kan du njuta av solen, ha trevliga grillkvällar eller bara koppla av i en lugn och fridfull miljö. Det nyrenoverade badrummet imponerar med sina stilrena svarta detaljer och har förberett för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. En annan stor fördel med denna lägenhet är den låga månadsavgiften inkluderat internet tack vare en stabil och välskött förening. Beläget i ett lugnt område, erbjuder detta boende en harmonisk och trygg miljö.

Denna lägenhet erbjuder inte bara ett förstklassigt och totalrenoverat boende utan även en unik möjlighet att njuta av en stor, privat uteplats i ett naturskönt och lugnt område. Missa inte chansen att förvärva ditt nya drömboende!
Kontakta mig redan idag för mer information!

Mer om mäklarna