Östermalm, Västerås

Mimergatan 1A

Såld
  • 3 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med loggia och balkong - i toppskick!

Välkommen till denna fantastiska bostad på Mimergatan 1A, en rymlig trerummare på 97 kvm som enkelt kan nyttjas som en fyrarummare tack vare den inglasade loggian med golvvärme, perfekt som ett extra sovrum om så önskas.
Lägenheten är i absolut toppskick och erbjuder ett stort, välutrustat kök med köksö och generösa förvaringsmöjligheter samt en separat matplats som rymmer ett stort matbord.
Genomgående fina ytskikt med vitlaserade parkettgolv och behagliga färgval.

Denna hörnlägenhet badar i naturligt ljus tack vare många fönster, samtidigt som den erbjuder ett insynsskyddat läge med härlig grönska utanför.
Här finns två rogivande sovrum, varav det ena har en anslutande walk-in closet. Från det stora sovrummet når du den mysiga balkongen med utsikt över innergården och Officiershuset.

Det stora vardagsrummet har en öppen planlösning mot matplats och kök, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, dubbelhandfat, bubbelbadkar, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och rikligt med förvaring.

Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låga avgifter där värme, vatten, Kabel-TV och bredband ingår. Läget är supercentralt men bostaden är ändå tyst och lugn, vilket gör detta till en verklig oas i staden.

En fantastisk möjlighet för dig som söker en central och rymlig bostad med hög standard. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna