Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås

Sjöjungfrugatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Mälarutsikt och lyxkänsla!

Välkommen till denna exklusiva tvårummare på Sjöjungfrugatan 2 på charmiga Notudden - en bostad som verkligen sticker ut med sin lyxiga känsla och genomtänkta detaljer. Här får du njuta av en storslagen utsikt över Mälarens glittrande vatten från din inglasade balkong i söderläge.

Lägenhetens välplanerade 49 kvadratmeter bjuder på en modern och luftig atmosfär, där vardagsrum och kök förenas i en öppen planlösning. Den stora, imponerande köksön blir hemmets hjärta - en perfekt plats för både matlagning och socialt umgänge och som verkligen höjer bostadens lyxkänsla. Med stilrena ytskikt som vitlaserat parkettgolv, målade väggar och en elegant skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, är varje detalj omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk helhet.

Det smakfulla köket från Vedum erbjuder allt du kan önska dig, med vit skåpinredning, vitt kakel och en sofistikerad grå bänkskiva. Här finns högkvalitativ utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Sovrummet är en lugn oas med ytterligare en praktisk skjutdörrsgarderob, och badrummet är helkaklat och utrustat med en kombinerad tvätt- och torktumlare för maximal bekvämlighet.

Öster Mälarstrand erbjuder ett sjönära boende i ett levande område med fina grönområden och en charmig småbåtshamn. Här bor du med gångavstånd till centrum, samt nära till populära platser som Steam Hotel och äventyrsbadet Kokpunkten. Cykel- och promenadavstånd till Västerås city gör det enkelt att ta del av allt staden har att erbjuda.

Denna lyxiga pärla måste upplevas på plats - varmt välkommen på visning och välkommen hem!

Mer om mäklarna