Norra Haga, Västerås

Skjutbanegatan 5B

REDO™
  • 3 rum
  • 80,1 kvm
  • Bostadsrätt

En smakfullt designad bostad med exklusiva inslag och lyxig komfort!

Välkommen till Norra Hagas kanske häftigaste lägenhet?

En exceptionellt välgenomtänkt bostad där lyx och elegans möts i varje hörn. Denna exklusiva lägenhet är en studie i sofistikerad design, där varje materialval och detalj är noga utvalt för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet ,estetik och komfort.

Redan i badrummet blir det tydligt att detta hem är något utöver det vanliga. Med inbyggda installationer och högklassiga materialval, erbjuder det en stilren och lyxig känsla som förhöjer vardagen till en upplevelse av femstjärnig komfort. Varje komponent - från de påkostade materialvalen till de perfekt integrerade rören skapar en stilren och avskalad elegans.

Vidare in i bostaden möts du av ett luftigt vardagsrum, där ett parkettgolv av märket Tarkett breder ut sig och samspelar med ljusflödet från de stora fönsterpartierna. Detta rum är skräddarsytt för såväl avkoppling som representation, med dess noggrant utvalda ytskikt och design som tilltalar den mest kräsna köparen. Den anslutande inglasade balkongen ger en fantastisk förlängning av vardagsrummet och erbjuder utsikt över lummig grönska, en privat oas av lugn anpassad för njutning oavsett väder.

Köket är en hyllning till tidlös design och funktionell elegans, utrustat med moderna vitvaror och noggrant utvalda ytor som andas exklusivitet. Här får matlagningen en ny dimension, i ett utrymme där varje detalj är formad för att skapa den ultimata upplevelsen.

Sovrummet, med sin dämpade heltäckningsmatta, är en fridfull tillflyktsort där lyx möter lugn. Ett rum för återhämtning och stillhet, där de genomtänkta materialvalen skapar en inbjudande och rogivande atmosfär. Sovrummet erbjuder dessutom en exklusiv walk-in closet som stilrent avgränsas med en hel-glasad dörr, ett perfekt förvaringsutrymme för kläder och accessoarer.

Detta är en bostad för den som uppskattar det bästa - en symbios av professionell planering, modern design och elegans.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Haga, Västerås

Skjutbanegatan 5B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.