Malmaberg, VÄSTERÅS

Gunnilbogatan 32A

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 3 631 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Renoverad 3 rok med balkong i söderläge!

Välkommen till denna smakfullt renoverade trerumslägenhet, belägen högst upp i huset, där du slipper ljudet från grannar ovanför samt får en härlig utsikt från den södervända balkongen. Med en total yta på 75,8 kvm erbjuder bostaden moderna och stilrena lösningar - här är det bara att flytta in!

Lägenheten har genomgående parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter. Det stilrena köket är utrustat med moderna funktioner och har plats för en mindre matgrupp. Det rymliga vardagsrummet ger utrymme för både en stor soffa och matplats, vilket gör det idealiskt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Två rogivande sovrum skapar en lugn och avkopplande atmosfär för återhämtning. Det helkaklade badrummet är både stilrent och praktiskt med bra förvaringslösningar samt golvvärme. Som pricken över i har bostaden en fantastisk balkong i optimalt solläge, perfekt för att njuta av både morgonkaffe och soliga eftermiddagar.

Lägenheten är belägen i det eftertraktade och rofyllda området Malmaberg, med närhet till grönområden, mataffärer och shopping vid Stenby och Hälla. För dig som arbetar på Finnslätten eller Centrallasarettet finns även bekvämt gångavstånd till jobbet.

Välkommen hem!

Boka visning

  • OBLIGATORISK ANMÄLAN TILL VISNING: Du bokar ej genom att maila mäklaren - klicka på "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmaberg, VÄSTERÅS

Gunnilbogatan 32A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.