Malmaberg, Västerås

Stentorpsgatan 26B

  • 4 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 5 863 kr/mån

Fyrarummare en halv trappa upp!

Välkommen till denna rymliga fyrarummare, perfekt belägen endast en halvtrappa upp i ett attraktivt område. Här får du en stor och solig balkong, som tack vare husets sluttande läge ligger en trappa upp, vilket ger en underbar utsikt och insynsskydd. Balkongen är utrustad med en praktisk markis, perfekt för varma sommardagar.

Det stilrena köket är nyligen renoverat och erbjuder även plats för en matgrupp. Lägenheten rymmer tre ljusa och trivsamma sovrum, varav ett med en charmig fransk balkong som släpper in extra ljus och frisk luft. Här finns även två fräscha badrum, vilket gör vardagen extra bekväm för familjen. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med walk in closet i anslutning till det stora sovrummet, förvaring bakom spegeldörrar i hallen samt två vindsförråd och två källarförråd, vilket ger dig gott om plats för alla dina ägodelar. Bakom spegeldörrarna i hallen finner du även idag ett hemmakontor, vilket kan nyttjas för just det men även ytterligare förvaring om så önskas. Bostadsrättsföreningen är välskött och har redan genomfört de större renoveringarna, vilket ger trygghet inför framtiden.

Här bor du med närhet till allt - bussar, skolor och affärer finns inom kort gångavstånd i Skiljebo centrum. För dig som jobbar eller behöver närhet till vård, ligger Centrallasarettet på bekvämt promenadavstånd. Detta är en bostad som verkligen kombinerar komfort, stil och ett fantastiskt läge - perfekt för dig som söker ett hem att trivas i länge.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmaberg, Västerås

Stentorpsgatan 26B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.