Korsängsgärdet, Västerås

Korsängsgatan 6

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Bostadsrätt

Toppvåning med två stora inglasade balkonger och fantastisk utsikt!

Välkommen till ditt nya hem på Korsängsgatan 6!

Denna fantastiska lägenhet på 115 kvm, belägen högst upp i huset, erbjuder en rymlig och bekväm tillvaro med fyra välplanerade rum och två stora inglasade balkonger den ena med utsikt mot innegårdens grönska och den andra med utsikt mot stadssiluetten samt Mälaren, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar året runt.

Lägenhetens hjärta är det robusta och välutrustade köket från kvalitetsmärket Vedum som smidigt sammanflätas med det generösa vardagsrummet. Här får du en öppen och ljus atmosfär, idealisk för både vardagsliv och festligheter. Här möts du av ett välutrustat kök perfekt för matlagningsentusiasten med gott om förvaringsutrymmen.

Vidare har lägenheten två helkaklade badrum där det en erbjuder både tvätt och tork möjligheter, allt för att maximera bekvämligheten.

På Korsängsgatan 6 bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till både natur och stadens puls. Skolor, dagis och affärer finns inom gångavstånd, och goda kommunikationsmöjligheter tar dig snabbt och smidigt till Västerås city.

Denna lägenhet är perfekt för dig ställer höga krav på din boendetillvaro och som söker det där lilla extra. Föreningen planerar dessutom en sänkning av årsavgifterna under år 2025.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna