Karlsdal, Västerås

Fogdegatan 3C

Såld
  • 2,5 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanslägenhet med TVÅ uteplatser - i toppskick!

Välkommen till denna underbara lägenhet på Fogdegatan 3C - radhuskänsla med två fantastiska uteplatser.
Stig in och upptäck ett hem som omedelbart omfamnar dig med sin charm och karaktär.

Via vardagsrummet väntar en trädgårdsdröm, en lättillgänglig oas som erbjuder en lättskött och trivsam miljö. Baksidans uteplats är en perfekt för avkoppling och underhållning, med gott om plats för en bekväm loungegrupp eller ett matbord där du kan njuta av förmiddagssolen.
Låt dina gröna fingrar få utlopp i trädgården och skapa din egen lilla oas av lugn och ro.

Men blir det bättre än så här? På framsidan av lägenheten väntar ännu en pärla. En kvällssolsinfunderad uteplats med ett vackert trädäck under tak, perfekt för att avsluta dagen med att grilla eller ett glas vin i den milda kvällssolen.
Här kan du koppla av och njuta av lugnet i din privata utomhusmiljö.

Inuti lägenheten finner du ett hem som utstrålar både kvalitet och omtanke. Varje detalj har renoverats de senaste åren, vilket ger en modern och fräsch känsla med genomgående behagliga färgval.
Med en kärleksfullt inredd interiör och en varm "huskänsla" kommer du att känna dig välkommen och hemma direkt.

Som en extra bonus har man omvandlat ett förråd till ett barnrum, vilket ger dig ett extra rum med utrymme för att skapa ett mysigt utrymme för ditt barn. Detta gör att lägenheten blir en rymlig 2,5a, perfekt för den växande familjen eller för att ha ett eget utrymme för gäster eller kontor.

Läget är också enastående med ett centralt läge på Karlsdal som ger dig närhet till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kollektivtrafik är du aldrig långt ifrån stadens puls. Samtidigt kan du njuta av lugnet och avskildheten i ditt eget lilla paradis när du stänger dörren bakom dig.
Sammanfattningsvis erbjuder denna 2,5RoK-lägenhet på Fogdegatan 3C en perfekt kombination av modern komfort och utomhuslivets förmåner. Med sina två underbara uteplatser, renoverade interiör och centrala läge är detta ett hem som ger dig en unik och trivsam livsstil.

Välkommen till ditt drömhem!

Mer om mäklarna