Hemdal, Västerås

Uppsalagatan 4F

  • 5 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 6 375 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ditt drömhem på Hemdal!

Välkommen till detta moderna radhus med gavelläge på populära Hemdal, som bjuder på ett optimalt solläge . Med en väl genomtänkt planlösning på 101 kvm är detta hem perfekt för dig som söker både stil och funktion.

På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med klinkergolv och gott om förvaring. Golvvärme finns på hela nedre plan. Köket är stilrent och har gott om arbetsytor samt plats för en matgrupp vid fönstret. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier och har direkt utgång till en härlig uteplats i söderläge, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Nedre plan erbjuder även ett modernt badrum och en tvättstuga. På övre plan finns ett allrum som enkelt kan användas som ett extra vardagsrum eller lekyta. Här finns även tre rofyllda sovrum samt ett badrum med badkar och golvvärme för extra komfort. Med parkering med elbilsladdare på den egna uppfarten har du alltid en smidig parkeringslösning nära till hands. Separat förråd i nära anslutning till bostaden ingår.

Här bor du med närhet till skolor, förskolor, grönområden, lekplatser och goda kommunikationer, vilket gör detta till ett idealiskt boende för den som söker ett modernt och bekvämt hem i ett eftertraktat område.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - Klicka på "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hemdal, Västerås

Uppsalagatan 4F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.