Haga, Västerås

Rekylgatan 25

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull och inflyttningsklar - inglasad balkong och genomgående fina ytskikt!

Nu har du chansen att förvärva en stilfull och bekväm lägenhet på Rekylgatan 25, som är helt inflyttningsklar och erbjuder genomgående fina ytskikt. Denna bostad är perfekt för dig som vill slippa tänka på renoveringar och bara kunna njuta av ditt nya hem. Med en välplanerad och trivsam planlösning samt luftiga och ljusa ytor, bjuder lägenheten in till både avkoppling och sociala stunder.

När du kliver in möts du av en rymlig och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är nyligen renoverat och har en matplats som gör det till en fröjd att laga mat. Vardagsrummet är perfekt för att samla vänner och familj, medan sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och har platsbyggd förvaring runt sängen samt garderober för ytterligare förvaring. Badrummet är elegant med smakfulla inredningsval, och den inglasade balkongen bjuder på fina soltimmar - den perfekta platsen för ditt morgonkaffe.

Läget är också idealiskt med närhet till både matbutiker, grönområden och goda kommunikationsmöjligheter. Med en kort cykeltur på cirka 10 minuter når du stadens centrum, centralstationen, Västmanlands sjukhus eller universitetet. Föreningen är stor, stabil och trygg, och i månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Detta är verkligen en bostad som erbjuder allt du kan önska dig för att skapa härliga minnen och en harmonisk vardag, med stadens puls på bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Haga, Västerås

Rekylgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.