Gideonsberg, Västerås

Siggesborgsgatan 5D

  • 3 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift: 4 987 kr/mån

Stor och fräsch trerummare på populära Gideonsberg!

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet där ytskikten inte lämnar något övrigt att önska!

Varmt välkommen till Siggesborgsgatan 5D och denna stora trerummare om hela 88.5 kvm. (Möjlig och tidigare 4RoK - se alternativ planlösning)

Här erbjuds en perfekt planerad och charmig lägenhet med stora ytor som ger dig plats att bo bekvämt. Är du på jakt efter ett socialt och luftigt hem i fint skick där det bara är att flytta in så har du äntligen hittat rätt.
Lägenheten består av ett rymligt kök i träsnickerier med plats för matbord, ett stort och fint vardagsrum, två väldigt stora sovrum med gott om förvaring varav ena har separat klädkammare och fransk balkong, gäst toalett samt helkaklat badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga balkong med loungedel och sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Siggesborg är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller gym, relax/bastu, tvättstuga, lekplats och cykelrum.
Till lägenheten hör även TRE förråd, varav ena är gigantiskt på ca 13-15 kvm.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Västerås har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Här bor du med närhet till grönområden, Västerås City, Stenby, matbutik och allmänna kommunikationer.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gideonsberg, Västerås

Siggesborgsgatan 5D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.