Gideonsberg, VÄSTERÅS

Långmårtensgatan 5C

Såld
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverat i toppskick.

Välkommen till Långmårtensgatan 5C - en lägenhet som verkligen sticker ut!
Belägen på första våningen, enbart en halvtrappa upp erbjuder denna bostad en utmärkt planlösning kombinerat med stilrena och moderna materialval. Hela lägenheten präglas av ljus och rymd med genomgående parkettgolv och högkvalitativa detaljer.

Vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare till det nyligen renoverade köket med en matplats som bekvämt rymmer fyra personer. Bredvid når du det första sovrummet. Badrummet imponerar med sin lyxiga känsla, helkaklade väggar, klinkergolv och en elegant duschvägg. Det andra sovrummet är rymligt och ljust, utrustat med praktiska garderober för förvaring. Vardagsrummet är stort och får mycket naturligt ljus, med gott om plats för en större soffa. Balkongen i västerläge ger härligt med sol under eftermiddagen och kvällen, vilket gör rummet ännu ljusare.

Lägenheten är utrustad med ett nytt elskåp och jordfelsbrytare för extra säkerhet.

I källaren finns en tvättstuga samt tillgång till både vindsförråd och matkällare. Föreningen är välrenommerad i Västerås och kännetecknas av mycket låg belåning.

Området är klassiskt och erbjuder närhet till allt du kan behöva - mataffär, pizzeria, busshållplats, skola, förskola och vackra skogsområden

Välkommen hem!

Mer om mäklarna