Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 3A

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad tvåa på populära Blomstergatan!

Välkommen till denna underbara 2 RoK på 57 kvm, belägen på Blomstergatan 3A. Denna ljusa och moderna lägenhet utstrålar kvalitet och stil från första ögonkastet.
Här bor du i ett hem som nyligen renoverats med stor omsorg och smakfulla materialval. Köket är ett mästerverk i sig - nyrenoverat med påkostade och stilrena materialval.

Lägenheten har genomgående fina golv och harmoniska färgval på väggarna som skapar en behaglig och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i ett soligt läge - den perfekta platsen för morgonkaffet eller en kväll med vänner och familj. Sovrummet är rofyllt, vilket gör att du vaknar utvilad varje morgon. Badrummet är uppfräschat och är utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen.

Lägenheten har två tillhörande förråd som ger extra utrymme för dina tillhörigheter. Föreningen är mycket stabil med god ekonomi och erbjuder ett fantastiskt utbud av faciliteter såsom bastu, relax och gym. Här har du allt du behöver för en bekväm och aktiv livsstil.

Denna lägenhet är ett riktigt kap, ett hem där du kan njuta av både lyx och komfort i en trivsam och lugn miljö. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna