Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 24A

  • 2,5 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 080 kr/mån

Unik 2,5-rummare med balkong och högt i tak!

Välkommen till Kopparbergsvägen 24A -Upplev något alldeles extra med denna unika och charmiga lägenhet mitt i stan!

Belägen högst upp i huset (med hiss) hittar du en ljus och luftig bostad som idag används som en 2,5 rummare med en stor walk-in-closet i anslutning till sovrummet. Tidigare ägare har använt det extra rummet som ett barnrum, men funkar även som tex kontor.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder på en imponerande takhöjd på cirka 5 meter, vilket skapar en härlig rymd och atmosfär. Ovanför köket finner du ett charmigt loft, perfekt för gästrum eller kontor.
Badrummet är nyligen renoverat i smakfull stil. Från vardagsrummet har du även tillgång till en underbar balkong med fantastisk utsikt över stadens takåsar och den charmiga innergården.

Bostadsrättsföreningen präglas av en varm och inkluderande gemenskap, där både sommarfester och julfiranden är en självklar del av året. För medlemmarnas bekvämlighet finns en gemensamhetslokal, en välutrustad tvättstuga och ett charmigt lusthus på den lummiga innergården - en oas av lugn trots det centrala läget. Till din lägenhet hör ett praktiskt förråd på samma våningsplan (precis utanför entrédörren), och i källaren finns ett gym tillgängligt för alla medlemmar. Dessutom finns ett garage i huset, där platser fördelas enligt ett smidigt kösystem.

Här bor du mitt i stadens puls, med närhet till restauranger, shopping och nöjen, men kan ändå njuta av stillheten och tystnaden när du kommer hem.
Kommunikationer finns bekvämt nära och centralstationen nås på en kort promenad på några få minuter. I omgivningarna runt bostaden hittar du flera vackra grönområden, som Rudbecksparken, Vasaparken och Djäkneberget, samt natursköna promenadstråk längs Svartån.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 24A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.