Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 19

  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 6 569 kr/mån

Bra skick - mitt i city!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 68 kvm på Kopparbergsvägen 19, en plats där komfort och stil möts i perfekt harmoni.
Denna bostad har tidigare varit en trea och kan med enkla medel återställas till sitt ursprungliga skick om så önskas.
Här får du ett hem som erbjuder både stora, öppna ytor och en genomgående hög standard, vilket gör den helt inflyttningsklar. Här slipper du tänka på renoveringar!

Det stora vardagsrummet är lägenhetens hjärta, med sina generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en matplats - perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar.
Det rymliga köket är både funktionellt och inbjudande, med en modern köksö och en exklusiv vinkyl, vilket gör det till en dröm för matlagning och umgänge.

Sovrummet, som är i bra storlek och stilrent, erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng och annan möblering, vilket gör det till en fridfull oas för vila.

Utanför din dörr finner du föreningens trevliga uteplats - en perfekt plats för att njuta av solen under varma dagar. Huset är utrustat med hiss, och på bara två minuters promenad når du centralstationen samt utanför entrén når du stadens rika utbud av butiker, restauranger och nöjen.

Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende mitt i city ? missa inte chansen att uppleva detta unika hem!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.