Centrum - Västermalm, Västerås

Västermalmsgatan 2B

REDO™
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Unik vindsvåning på välbevarade Västermalm!

Välkommen till denna otroliga vindsvåning på Västermalmsgatan 2B, belägen i ett ståndsmässigt sekelskifteshus från 1939. Här möts tidlös charm och modern funktionalitet i en harmonisk symbios. Lägenheten om 67 kvadratmeter fördelas över tre rum, där varje yta genomsyras av smakfulla färgval och stilfullt renoverade detaljer som gör detta hem lika elegant som inbjudande.

Det väl tilltagna köket är utrustat med en köksö, vilket skapar en naturlig samlingspunkt för både matlagning och umgänge. Här finns gott om plats att skapa kulinariska upplevelser samtidigt som de genomtänkta lösningarna ger både praktisk förvaring och estetik. Vardagsrummet, med sina generösa ytor och charmiga vinklar, bjuder in till både avkoppling och sällskap med sin välplanerade öppenhet.

Lägenhetens möjligheter är många. För den som önskar kan våningen byggas ut och därigenom skapa ännu mer utrymme för ett drömhem i anrik miljö. Sovrummen är rogivande med vackra detaljer, och det fräscha badrummet kombinerar det klassiska med moderna inslag.

Utöver lägenhetens inre kvaliteter finns en gemytlig innergård som förhöjer livskvaliteten ytterligare. Här kan du njuta av lugna stunder i en grönskande oas, perfekt för en kopp kaffe i solen eller en stillsam stund med en bok.

Föreningen är mycket välskött och en stabil grund för ditt boende. Hiss finns och tar dig bekvämt ända upp till lägenheten - ett fördelaktigt inslag för den som uppskattar bekvämlighet utan att göra avkall på husets genuina karaktär. Om du uppskattar bekvämlighet så finner du också förrådet direkt i anslutning till lägenhetens ytterdörr.

Området Västermalm är ett av Västerås mest välbevarade med sin charmiga arkitektur. Här bor du endast ett stenkast bort från stadens centrum med närhet till både shopping, kultur, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum - Västermalm, Västerås

Västermalmsgatan 2B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.