Aroslund / Blåsbo, Västerås

Agnegatan 9

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Drömmig tvåa med balkong över svartån!

Letar du efter den perfekta tvårummaren? Då behöver du inte leta längre!
Denna lägenhet är en dröm för den som värdesätter kvalitet och ett fantastiskt läge. Med genomgående behagliga färgval och materialval är detta ett hem där man direkt känner sig välkommen och hemmastadd.

Köket är en höjdpunkt med sin moderna design och högkvalitativa utrustning, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Intill ligger det fräscha badrummet som bjuder in till avkoppling och välbefinnande.
Sovrummet är en fridfull plats där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet efter en lång dag. Med generös förvaring i garderober bakom skjutdörrar finns det gott om plats för alla dina ägodelar.

Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär.
Från vardagsrummet leder en dörr ut till den mysiga balkongen där du kan avnjuta din morgonkaffe med en underbar utsikt över Svartån.

Dessutom bor du i en stabil förening med låga avgifter, vilket ger dig extra trygghet i din boendesituation. Med närhet till både stadens puls och vacker natur har du allt du behöver inom räckhåll.

Miss inte chansen att äga denna underbara bostad i ett av Västerås mest eftertraktade områden. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck varför detta kan bli ditt nya drömhem!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Aroslund / Blåsbo, Västerås

Agnegatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.