Älvkullen, Västerås

Älvdansvägen 15

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Radhus

Modernt, bekvämt och perfekt läge

Välkommen till Älvdansvägen 15 i Västerås ? ett fantastiskt radhus i bostadsrättsform som kombinerar modern komfort med en oslagbar närhet till naturen. Här får du ett relativt nybyggt hem med smakfulla ytskikt och en perfekt avvägd tomt som är lättskött men ändå erbjuder gott om utrymme för uteliv.

Med fyra rymliga sovrum finns det plats för hela familjen att trivas. De två stilrena badrummen och den separata tvättstugan gör vardagen smidig och bekväm. Förvaringsmöjligheterna är generösa, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Boendet har allt du behöver för ett modernt liv ? inklusive fiberanslutning för snabb internetuppkoppling. Här kan du njuta av en avkopplande tillvaro med närhet till både en golfbana och vackra naturområden, vilket ger dig fantastiska möjligheter till fritidsaktiviteter året runt.

Älvdansvägen 15 är den perfekta platsen för dig som söker ett harmoniskt och bekvämt boende med det lilla extra. Missa inte chansen att skapa ett hem i denna idylliska del av Västerås

Mer om mäklarna