Välkommen hem till Norrskensvägen 19!

Värsås, Värsås

Norrskensvägen 19

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Trivsamt hem i Värsås med rymlig trädgård och garage!

Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en friliggande villa med alla fördelar som en bostadsrättsförening erbjuder. Med sin charm och moderna bekvämligheter erbjuder Norrskensvägen 19 en perfekt blandning av komfort och bekvämlighet.

Välkommen hem till Norrskensvägen 19! Upptäck denna fantastiska friliggande villa som ligger i ett plan och är en del av en bostadsrättsförening. Hemmet har ett nyrenoverat kök från 2021/22, utrustat med moderna vitvaror och stilren inredning. Här finns två ljusa sovrum samt två toaletter som gör vardagslivet enklare för alla i hushållet. En praktisk och avskild tvättstuga underlättar dessutom vardagens bestyr. Från det inbjudande vardagsrummet kan du kliva ut till bostadens härliga uteplats. Här kan du njuta av soliga dagar och sköna kvällar med familj och vänner. Trädgården är generöst tilltagen med stora gräsytor som erbjuder plats för lek och avkoppling. Baksidan gränsar mot ett grönområde, vilket ger en privat och avskild känsla.

Du parkerar bilen praktiskt i garaget och uppfarten erbjuder ytterligare parkeringsmöjligheter. Norrskensvägen 19 har ett utmärkt läge med promenadavstånd till både förskola och skola, vilket är perfekt för barnfamiljer. I det trevliga samhället Värsås finns även en livsmedelsaffär, en bensinstation och goda bussförbindelser till både Skövde och Hjo. Här har du allt du behöver inom räckhåll och eventuell pendling blir smidig och bekväm.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Andreas Bengtsson!

Mer om mäklarna