Mörtnäs, Värmdö

Plåtslagarvägen 32

REDO™
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Radhus

Populärt familjeområde med närhet till havet, skolor och köpcentrum.

Ett barnvänligt område med närhet till havet, stranden och bekvämligheter erbjuder just detta radhus - en harmonisk miljö för både barn och vuxna att bo och trivas i.

Föreställ dig en lugn och trygg grannskap med soliga uteplatser, lekplatser som är populära bland barnen och cykelvägar som sträcker sig genom natursköna landskap. Många familjer prioriterar områden där barn kan leka utomhus, cykla eller gå till skolan. I ett sådant område finns ofta en stark gemenskap där grannar känner varandra och hjälps åt när det behövs.
Närheten till havet är en stor bonus som erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen. Barnen kan spendera helgerna med att bygga sandslott, bada eller fiska, medan föräldrarna kanske njuter av en promenad längs stranden.
Bekvämligheter som livsmedelsbutiker, caféer, skolor och förskolor ligger inom kort avstånd, vilket gör det enkelt för familjer att få vardagen att gå ihop.
Det är även nära till city med täta bussförbindelser eller varför inte ta pendlarbåten från Östra Mörtnäs direkt in till Slussen eller Strömkajen.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mörtnäs, Värmdö

Plåtslagarvägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.